Verzenden


Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen tussen €1,50 en € 7.95 per bestelling afhankelijk van de grootte van de bestelling (voor Europa zijn de verzendkosten volgens vast tarief van de TNT). Houd er rekening mee dat als bij bestellen de bezorgkosten niet goed zijn uitgekozen cq. zijn komen te vervallen, we deze wijzigen! Een koker met een grote sticker kan immers niet door de brievenbus (althans bij ons nog steeds niet :-)

Bij bestellingen vanaf 100.- zijn de verzendkosten voor 123InterieurSticker!
Wij versturen ook bestellingen samen van 123Behang.nl en 123Kinderbehang.nl
 U dient de ordernummers van de samen te versturen bestellingen per mail aan ons door te geven. U ontvangt van ons dan een bevestiging ter akkoord. Indien er sprake is van een levertijd bij de leverancier van een van de artikelen zal er altijd overlegd worden met de klant.
Tevens verzenden we naar alle landen binnen en buiten Europa, voor de actuele prijzen om te verzenden houden we de prijzen aan die op www.tnt.nl zijn te vinden.

Bezorgwijze
Uw bestelling wordt zodra bij ons binnen direct naar u verstuurd.
We hebben diverse soorten producten op voorraad,maar maatwerkproducten bestellen we elke dag direct bij de leverancier en hierdoor krijgen dus ook iedere dag bestellingen binnen!
Korte lijnen, geen verzamelorders, geen(weinig) voorraad, dus daarom ook extra scherpe prijzen op ons assortiment! U heeft uw bestelling dan ook binnen enkele dagen binnen! De meeste interieurstickers worden in eigen huis gemaakt, dus mocht u echt iets SUPER spoed nodig hebben, mail of bel ons! We doen wat we kunnen om u te helpen!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u verschillende bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij u past! We leveren door heel Europa en zelfs daar buiten! Waar de TNT komt, daar komen de pakketten van 123Interieursticker ook!

U kunt zelf aangeven wat u het liefste wilt:
· Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.
· U laat uw bestelling afleveren op een ander adres.
· U komt uw bestelling afhalen op onze locatie in Gouderak.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven uw pakket ter bezorging mee aan TNT Post. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt. In deze mail vind u ook een track & trace code van TNT Post, zodat u zelf kunt nagaan wanneer u uw bestelling ontvangt. Via www.tracktrace.nl kunt u ten alle tijden achterhalen waar uw bestelling zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt. Wanneer u niet thuis bent, zal TNT Post uw pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.
Wanneer uw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van TNT Post, waarop vermeld staat waar u uw het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of uw buren). Op deze manier hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen!

Afhalen bij ons op locatie doen we na het maken van een afspraak.
U kunt ons per email/telefoon bereiken!

 

© 2008 - 2020 123interieursticker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel