Algemene Voorwaarden

www.123interieursticker.nl is een onderdeel van Eigewijz

1. Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen www.123interieursticker.nl en de klant.
1.2 www.123interieursticker.nl heeft ten allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.
1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

2. Prijzen en Aanbiedingen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.
2.2 www.123interieursticker.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3. Betaling

3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website.
U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
a) Betaling vooruit (overboeking) via overboeking per bank of giro.
b) iDeal (erg snel en veilig)
c) Restbetaling bij afhalen (de helft MOET betaald zijn)
3.2 Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.
3.3 Wanneer de betaling niet binnen 8 dagen is voldaan, wordt de bestelling geannuleerd.

4. Verzendkosten

4.1 De verzendkosten bedragen tussen €1,50 en € 5.95 per bestelling, afhankelijk van de grootte van de bestelling (voor Europa zijn de verzendkosten volgens vast tarief van de TNT).
4.2 Bij bestellingen vanaf 50,- zijn de verzendkosten voor www.123interieursticker.nl
4.3 Bij retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.
4.3 Wij versturen ook bestellingen samen van 123behang.nl en 123kinderbehang.nl. U dient de ordernummers van de samen te versturen bestellingen per mail aan ons door te geven. U ontvangt van ons dan een bevestiging ter akkoord. Indien er sprake is van een levertijd bij de leverancier zal er overlegd worden met de klant.

5. Levering

5.1 www.123interieursticker.nl besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan TNT Post.
Bestellingen worden via PakketPost van TNT verzonden en zijn traceerbaar in dit systeem.
5.2 www.123interieursticker.nl streeft ernaar om bestellingen binnen maximaal 5 werkdagen, na ontvangst van de betaling, te versturen. In veel gevallen is dit korter. Eigewijz is afhankelijk van haar leveranciers. Indien zij levertijden hebben wordt dit overlegd met de klant.
5.3 www.123interieursticker.nl doet al het mogelijke om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt - hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen - of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant daarvan bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren.
www.123interieursticker.nl heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.
5.4 www.123interieursticker.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

6. Annuleren

6.1 Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt deze annulering doorgeven per mail.
6.2 Annuleren kan ook nadat er een levertijd bekend wordt gemaakt van de leverancier.
Dit zal altijd worden gecommuniceerd met de klant.

7. Ruilen en Retourneren

7.1 Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat er inprincipe GEEN mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren. Dit omdat elk artikel voor elke klant specifiek besteld cq gemaakt wordt.

8.1 De meeste stickers zijn maatwerk en worden speciaal voor u als klant gemaakt.Controleer altijd vooraf uw sticker goed!
We maken met veel zorg en deskundigheid uw sticker(s).Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent of dat het product anders is als uw eigen verwachting. Stuur ons dan een email info@123interieursticker.nl
We zoeken altijd een passende oplossing zodat u toch tevreden bent!


9. Garantie en Aansprakelijkheid

9.1 www.123interieursticker.nl garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.
9.2 De leverancier van de interieurstickers geeft een plakgarantie van 9 jaar.
9.3 Als bewijs met betrekking tot de garantie ontvangt u van www.123interieursticker.nl een aankoopbewijs.

10. Privacy

10.1 Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van www.123interieursticker.nl
Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden.
10.2 Wij verstrekken geen gegevens aan derden.
10.3 Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons bevestigen.

11. Copyright beeld- en tekstmateriaal

Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding wordt een juridische procedure gevolgd.

Vragen, klachten en opmerkingen:

U kunt contact opnemen met ons:
www.123interieursticker.nl is een onderdeel van Eigewijz

Eigewijz
Nijverheidsweg 20(tevens afhaal/retouradres)
2821 AW Stolwijk
0182-601059
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel Rotterdam 24434262
INGBank NL33 INGB 0006 6097 82
Btw NL 134723302B01


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2020 123interieursticker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel