Retourneren

De sticker(s) die besteld worden, worden speciaal per klant besteld cq. gemaakt in de gewenste afmeting en kleur en kunnen derhalve niet geretourneerd worden. Standaard deurstickers (zwart Riviera Maison Stijl) kunnen in overleg wel geruild worden.

Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat er inprincipe GEEN mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren. Dit omdat elk artikel voor elke klant specifiek besteld cq gemaakt wordt.
In uitzonderlijke gevallen biedt www.123interieursticker.nl een terugkoopregeling aan van de helft van het aankoopbedrag mits de producten nog in originele, onbeschadigde en gesloten verpakking zit.
Deze terugkoopregeling wordt geregeld via een creditnota en dit bedrag wordt overgemaakt na ontvangst van de producten.
Voor het retourneren kan contact op worden genomen met info@123interieursticker.nl zo krijgt men na overleg een retourbon.De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.
Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.
De retourbon dient volledig ingevuld meegezonden te worden met uw retourzending

 

© 2008 - 2020 123interieursticker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel